Fiat

prisliste

Søger du en ny Fiat?

Vi hjælper dig med at finde den model, der passer bedst til dig og dine behov, hvad enten det drejer sig om Fiat 500, Fiat Punto, Fiat Panda eller en helt fjerde.
Book en prøvetur nedenfor.


Kontakt salgsafdelingen

Fiat Panda Finansiering

PANDA

Original, genial og overraskende: Det er Panda. Den smarte minibil i en moderne udgave – som med mange fornyelser gennem tiden altid forbliver tro mod sig selv. Med sin store alsidighed, funktionalitet og design, er den en herlig ener. Og nu til priser, der er sat 10.000 kr. ned.

FRA KUN 104.990 KR

FINANSIERING MED 0 KR. I UDBETALING

MDL. YDELSE: 1.379 KR.
LØBETID: 96 MDR.
FAST RENTE: 2,99 %
ÅOP: 6,15%
SAMLEDE KREDITBELØB: 104.990 KR.
SAMLEDE KREDITOMK: 27.394 KR.
SAMLET TILBAGEBETALING: 132.384 KR.

Gælder begrænset antal Fiat Panda Lounge 1.2 69 hk på lager. Finansiering via FCA Capital Danmark. Betinget af kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret på lånet. Gælder t.o.m. 28.02.2020.

 WLTP med standardudstyr. Forbrug v. bl. kørsel 15,6 kml CO2;-emission 148 g/km. Årlig ejerafg. 1.080 kr. Bilen er vist med ekstraudstyr som kan ændre forbrug, emission, pris og ejerafgift.

PRAKTISK OG ALSIDIG

Fiat Panda er en af de mest rummelige biler i klassen, den leveres udelukkende som 5-dørs med 5 siddepladser og overraskende meget plads samt et af klassens største bagagerum på 225 liter. Derudover kommer den med automatisk City nødbremse og masser af udstyr, lavt brændstofforbrug, ægte italiensk design.

DIN PANDA ER NOGERT HELT SÆRLIGT

Panda skruer helt op for charmen og personligheden så du er pænt klædt på i trafikken. Med en herlig blanding af funktionalitet og designdetaljer som fx ”Squirclen” – halv square (firkant), halv cirkel – som er Pandas særkende i både eksteriør og interiør. Den kommer også med Automatisk City nødbremse, som fungerer ved hastigheder på op til 30 km/t. Den registrerer afstanden til en forhindring eller et andet køretøj forude, og kommer til undsætning med en automatisk nødopbremsning.